Пленарни доклади

Университетът по архитектура, строителство и геодезия Ви кани най-учтиво да представите Вашата компания и да спонсорирате Мероприятията по честването на 80-годишнината от основаването на УАСГ, които ще се провеждат регулярно в периода ноември 2021 г. – ноември 2022 г. и Международната юбилейна научна конференция, която ще се проведе от 1 до 3 ноември 2022 г. в УАСГ.

Университетът високо цени Вашето кариерно развитие на водещ специалист в съвременния бизнес и счита, че съвместното ни сътрудничество е ползотворно за развитието на модерното българско образование по архитектура, строителство и геодезия.

Спонсорите на Мероприятията по честването на 75 ГОДИНИ УАСГ и МЕЖДУНАРОДНАТА ЮБИЛЕЙНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ се разделят на следните категории:
 

 

 

Платинени спонсори
За дарени суми
над 10 000 лв.

  1. Поименно изразяване на благодарност при откриването на конференцията.
  2. Фирмена презентация до 30мин.
  3. Изложбена площ, съгласно приложената схема.
  4. Лого върху рекламните материали.
  5. Лого върху програмата на конференцията и CD.
  6. Поставяне на логото в уеб сайта на конференцията с линк към интернет страницата на спонсора. Прожектиране на на логото на екрана на мултимедията под заглавието на конференцията при откриването на конференцията и при паузите за дискусии.
  7. Рекламен постер в Аула Максима.
  8. Прожектиране на визитка на спонсора през мултимедиен проектор на сцената на Аула Максима и Централното фоайе.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.